Iskoračite u digitalno uz sredstva iz EU fondova

Digitalna transformacija (DX) postala je ključna tema u poslovanju, posebno u industriji i proizvodnji. Temelj je učinkovitosti, održanje konkurentnosti i nezaobilazan faktor opstanka, a svaki iskorak u tom smjeru uskoro ćete moći financirati iz EU fondova i pravo je vrijeme za krenuti.

U Mazarsu smo svjesni kakve sve prednosti mogu digitalne tehnologije pružiti tvrtkama poput povećanja produktivnosti, optimizacije procesa i smanjenja troškova. Stoga smo uspostavili odjel za Digitalno savjetovanje koji se specijalizirao za pružanje podrške tvrtkama u njihovim DX naporima.

Kao vodeća svjetska konzultantska kuća s lokalnim vlasništvom i ekspertizom pomažemo tvrtkama u izradi DX strategija koje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama. Naša iskusna ekipa stručnjaka pruža podršku u odabiru najboljih digitalnih alata i rješenja za optimizaciju procesa u tvrtkama i stvaranje konkurentske prednosti. Također, svjesni smo koliko su financije važan faktor u uspješnoj DX tvrtki. Stoga smo se posvetili tome da vam olakšamo financiranje DX projekata. Uz korištenje EU fondova (ESIF, NPOO), tvrtke u Hrvatskoj mogu dobiti financijsku podršku za svoje projekte i kompletnu transformaciju. Štoviše, fondova ima na raspolaganju kao nikada do sada i gotovo svaka prijava na njih zahtjeva sveobuhvatnu digitalnu strategiju. Osim što je važna baš kao i projekt za gradnju kuće, ona se boduje i doslovce svaki bod znači razliku između uspjeha i neuspjeha.

Digitalna transformacija poslovanja uz pomoć EU fondova

Mazars se može pohvaliti bogatim iskustvom u radu s tvrtkama koje su već koristile EU fondove za financiranje svojih DX projekata. Svaka naša strategija do sada ocijenjena je sa 100% bodova, a u kombinaciji s dobrom prijavom moguće je pokriti i do 80% troškova. Naši stručnjaci iz odjela Digitalnog savjetovanja pomoći će vam u cijelom procesu odabira prioriteta na temelju pomno prikupljenih činjenica, podataka i izračuna povrata investicije (ROI). Vaše ideje i potrebe lako ćemo pretvoriti u inicijative koje su inovativne, digitalne i zelene kako bi bile prihvatljive za najbolje pozive. Kolege iz odjela za EU projekte pružit će vam podršku u pripremi prijave, pomoći vam u odabiru najboljeg poziva i u kompletnoj izradi projektnog prijedloga. Uskoro izlazi natječaj za digitalne vaučere koji su namijenjeni financiranju izrade digitalnih strategija, edukacija, optimiranju procesa, IT sigurnosti i optimiranju i inovaciji procesa. Osim toga, popis poziva koji će biti dostupni ove godine nalazi se na linku.

Kako mi možemo pomoći

Naposljetku, u Mazarsu smo predani pružanju podrške tvrtkama u njihovim naporima digitalne transformacije. Kao vanjski stručnjaci donosimo svjež i nepristran pogled na vaše poslovanje i uspoređujemo ga s najboljim praksama u domeni. Naši će vam eksperti pomoći u snimanju i optimizaciji procesa, odabiru najboljih digitalnih alata, izradi prioritete i strategije te financiranju i implementaciji svega toga prema vašim mogućnostima i željama, korak po korak. 

Zvuči dobro, zar ne? Ako vas zanima više, javite se za kavu i razgovor o vašoj digitalnoj budućnosti.

Kontaktirajte nas