Digital advisory Press Release

Siječanj 2023. - Mazars, vodeća savjetodavna i revizorska tvrtka snažno iskoračila u digitalno savjetovanje

Digitalno savjetovanje će svim našim partnerima pomoći osigurati vrhunsko korisničko iskustvo, fantastičnu digitalnu budućnost i pomoći im da u neizvjesnu i izazovnu digitalnu budućnost ne moraju ići sami. Na vašem putu u digitalnu budućnost, naš tim stručnjaka će slušati vaše potrebe, zaroniti duboko u vaše strategije i procese i pomoći vam pri odabiru najbolje opcije koja će vam omogućiti kompetitivnost i postizanje organizacijskih ciljeva.

Digitalno savjetovanje pomaže organizacijama osuvremeniti poslovanje kroz Tehnološki i digitalni konzulting, menadžment agilne kulture i poslovno savjetovanje. Poslovna inteligencija, automatizacija, digitalizacija, IT revizija, strateško planiranje, optimizacija radnog kapitala, razvoj rukovođenja su samo neki od alata koje koristimo kako bi vašoj organizaciji donijeli prednost u ubrzanom svijetu poslovanja.

„Bilo da se radi o naprednim financijskim uslugama, njihovoj poslovnoj ili digitalnoj strategiji, želimo klijentima i dalje nuditi usluge na najvišem nivou izvrsnosti. Prije svega profesionalne, a to znači i praćene najnovijim tehnologijama. Zato smo odlučili svoje napore pojačati akvizicijom startupa „Spona digital“ koji nam donosi brzinu, znanje i ogromno iskustvo u digitalnoj transformaciji industrije,“ - Kristijan Cinotti, managing partner.

 "Spona je dobila nevjerojatno jakog partnera, a Mazars je dobio tehničko pojačanje i jak iskorak u novi service line Digitalnog savjetovanja,“ - dr. Drago Cmuk, partner digitalnog savjetovanja.

Mazars prati potrebe klijenata i odgovara na trendove, zato od rujna kroz ESG i održivost podržava klijente savjetujući ih o strategiji, provedbi i implementaciji kriterija, te kako da održivost postave u središte svog poslovanja-

Mazars u Hrvatskoj je rastući tim koji broji preko 140 kolega, stručnjaka i profesionalaca u svom području i posluje s više od 400 klijenata, od podružnica međunarodnih kompanija do srednjih i malih poduzeća, te surađuje s Mazarsovim uredima diljem svijeta. Pojačano s 11 ureda CEE regije, a najbliže i svakodnevno s Adria regijom koju čini Hrvatska, Slovenija, Srbija, a ubrzo Bosna i Hercegovina. Mnogi naši partneri koje savjetujemo u strateškom smislu, kroz financijsko savjetovanje, poreze, računovodstvo i održivost imaju pred sobom i digitalne izazove, a Mazars im želi pružiti ruku i u tom segmentu.

Nakon akvizicije Mazars u Hrvatskoj nudi 7 usluga: Revizija i uvjerenja, porezi, financijsko savjetovanje, računovodstvo i outsourcing, ESG i održivost, obračun plaća i digitalno savjetovanje.

Zato se usredotočite na ono u čemu ste najbolji i iskoristite naše znanje, uvide i svjetsko iskustvo. Dopustite nam da vam pomognemo uskladiti vašu digitalnu strategiju s potrebama vaših zaposlenika i kupaca i stvorite privlačnu organizacijsku kulturu koja će vam pomoći da napredujete.

Saznaj više