Tražimo iskusnijeg poreznog savjetnika

U potrazi smo za novim članom tima poreznog savjetovanja: poreznim savjetnikom s barem 2 godine iskustva.

Što bi radio/radila?

Tvoja uloga bila bi sudjelovanje i vođenje određenih aktivnosti odjela Poreznog savjetovanja, kontinuirano praćenje promjena poreznih propisa, mišljenja Porezne uprave i EU propisa, sve kako bi našim klijentima pomogao/la u stvaranju učinkovite porezne strategije, pa do izrade poreznih žalbi, a bavio/la bi se porezom na dodanu vrijednost, dobit, dohodak, preventivnim poreznim pregledima te izradom Studija o transfernim cijenama. 

Mentorirao/la bi mlađe članove tima i imao/la vlastite klijente. Mi bismo te nastojali dodatno educirati te slati na lokalne i međunarodne seminare. 

Kakve ljude trebamo?

Energične mlade ljude s tehničkom podlogom. Inzistiramo na karakteru i beskompromisni smo po pitanju etičnosti. Želimo ljude koji žele nas. Očekujemo poštenje i upornost. Tražimo potencijal koji možemo razvijati. 

Ako imaš iskustva u području transfernih cijena, imaš prednost. 

Zašto smo mi idealno društvo za tebe?

Jer smo mlada i super ekipa, jer iako jako volimo svoj posao, on nam ipak nije baš sve u životu, jer smo fleksibilni i potičemo ostvarenje work-life balancea, jer ćemo ti omogućiti stjecanje specijalističkih znanja vezana uz poreze i operativni know-how, kao i to da odeš na razmjenu u naš drugi ured bilo gdje u svijetu, jer smo društveno odgovorni, jer smo Svjetionik - predvodnici ovakve vrste poslovanja, jer smo proaktivni i orijentirani na rješavanje problema, jer je svaki naš klijent ‘Key Client’, jer nam 50 % partnera globalno ima ispod 50 godina i jer iskreno vjerujemo u Fair Play. Kao poduzeće smo dosegli brojku od 90 ljudi, a želimo da nam se i ti pridružiš u našem rastu!

Ostale informacije

Početak radnog odnosa: čim prije; prema dogovoru

Radno vrijeme: pon - pet

Prijave: do 10.11. na karijere@mazars.hr  

Daljnji koraci: ako nam se svidi tvoj CV, javljamo ti se!